2024. június 15., szombat
FONTOS

A városházán rendezik a március 15-ei ünnepséget

Regisztrációval lehet csak részt venni a gyulai városi ünnepségen március 15-én!

Esőt és erős, viharos, akár 50-60 km/órás szelet ígér nemzeti ünnepünkre az időjárás-előrejelzés, emiatt a városháza dísztermében rendezik meg a 11 órára hirdetett városi ünnepi megemlékezést Gyulán.

A helyiség korlátozott befogadóképessége miatt – a meghívottak, a koszorúzás résztvevői, a kitüntetettek és a városi képviselő-testület tagjai mellett – mindössze 100 érdeklődő számára tudnak helyet biztosítani. A 10 órára a Kossuth térre, valamint a 11 órás Petőfi téri megemlékezést követően tervezett koszorúzás az előzetesen meghirdetettek szerint kerül megrendezésre.

Az elérhető helyekre előzetesen regisztrálni kell a +3670 637 9450 telefonszámon. A szabad helyeket a jelentkezés sorrendjében biztosítják a szervezők.

A szervezők elnézést kérnek az ünnepi megemlékezésről a helyhiány miatt lemaradóktól, egyúttal arra hívják fel a figyelmet, hogy a regisztrációval nem rendelkezők a Városházára ne menjenek, csak a koszorúzáson tudnak részt venni.

Nézze meg ezt is:

Megkezdődött az Ünnepi Könyvhét

Csütörtök délután megkezdődtek a kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri rendezvénye, a 95. Ünnepi Könyvhét gyulai …