2023. szeptember 25., hétfő
FONTOS

Még lehet jelentkezni a Göndöcs képzéseire

Az országosan, így Békés vármegyében is csökkenő gyermeklétszám ellenére sem lehetnek elégedetlenek a beiskolázási adatokkal a Göndöcs Bendek Katolikus Technikumban.

Fekete Szabolcs igazgató úgy fogalmazott, azok a szakmák, melyek eddig is népszerűek voltak, továbbra is az érdeklődés középpontjában vannak. Aki esetleg lecsúszott a felvételiről, vagy meggondolta magát, még van lehetősége jelentkezni a szeptemberi kezdésig.

Az intézményben mindemellett nagy hangsúlyt fektetnek az érettségire épülő képzésekre, melyekkel rövidebb idő alatt lehet piacképes szakmai képzettséghez jutni. Az itt megszerzett tudással sokan felsőoktatási intézménybe jelentkeznek.

Fekete Szabolcs hangsúlyozta, vannak még olyan, népszerű, nem nappali tagozatos képzések, melyekre lehet jelentkezni. Az igazgató azt mondta, az intézmény népszerűsége részben annak köszönhető, hogy emberileg és szakmailag is jó stábbal dolgoznak.

Nézze meg ezt is:

Harmincezer látogató volt kíváncsi a búcsúzó Sisi tárlatra

  Szombat délután megérkezett a Sisi kiállítás harminc-ezredik látogatója, akit elsőként Fekete-Dombi Ildikó, a látogatóközpont …