2024. április 29., hétfő
FONTOS

Változik a gyulai kiállítóhelyek nyitvatartása

Az ősz első napjától valamennyi gyulai kiállítóhely visszaáll a korábbi nyitvatartásra, így 10 és 18 óra között, hétfői szünnap beiktatásával várják a látogatókat.

A gyulai nyár egy különleges eseménnyel búcsúzik, a Kohán Képtárba várják a képzőművészet kedvelőit a Bozsó Finisszázs rendezvényre.

Hosszú évek óta kialakított gyakorlat az Erkel Ferenc Nonprofit Kft., hogy a nyári főszezonban hosszított nyitvatartással várják a fürdőváros kiállítóhelyein a látogatókat, fogalmazott Fábián Tamás. A kommunikációs vezető ennek részleteiről beszélt.

A Bozsó Gyűjtemény vendégkiállítása június 15-én nyílt meg a Kohán Képtárban, Bozsó János Munkácsy-díjas festőművész munkáiból. A Bozsó 100 Emlékév alkalmából rendezett kiállítás közkedvelt volt nyár folyamán, emelte ki Fábián Tamás. Ennek okán fogalmazódott meg az ötlet, hogy a nyár zárásaként különleges formában köszönjön el a gyulaiaktól a Bozsó Gyűjtemény.  A kommunikációs vezető elmondta, a finisszázs gyakorlatilag bevált formátum egy-egy tárlat lezárására, bár nálunk kevésbé ismert.

Szeptember 1-jétől az új nyitvatartási rend szerint várják a látogatókat, de addig is érdemes kihasználni az utolsó napokat a kultúra iránt érdeklődőknek.

 

Nézze meg ezt is:

Közel hétszázan sportoltak a sérült gyermekekért

A videóban megnézhető, hogyan rajtolt el a tizenötödik Fuss a sérült gyermekekért! rendezvény hét és …