2024. április 30., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 09. 20.

Témák:

– Több a beteg az orvosi rendelőkben, sokan panaszkodnak felső légúti megbetegedésekre. A szeptemberi időszakban is fontos, hogy egyensúlyban legyen az immunrendszerünk. Ehhez hozzátartozik az egészséges táplálkozás, a megfelelő, jó minőségű alvás, valamint a krónikus stressz kerülése.

– Kedd délután, a művelődési központban tartottak előadást a Magyarország Kormánya által nemrégiben elindított Gondosóra programról. Az eseményen a résztvevők tájékozódhattak az ingyenesen elérhető szolgáltatásról, az eszköz működéséről, valamint a jelzőrendszer igénylésére is lehetőség nyílt.

– Hazánkban 1996 óta működnek babamentő inkubátorok, napjainkig már több mint száz gyermek köszönheti az életét ennek a speciális újszülöttmentési lehetőségnek. A 3Témában Abdulrahman Abdulrab Mohameddel a babamentő inkubátorok működéséről, a megmentett gyermekek sorsáról, valamint az egészségügy és a média szerepéről beszélgettünk.

– Békési kötődésű tárlat nyílt a napokban a gyulai művelődési központ aulájában. A „Gyerek-szemmel” címet viselő kiállítás Horváth Hajnalka munkáit mutatja be.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 25.

Témák: – Számos témával foglalkozott csütörtöki ülésén a gyulai képviselő-testület. A beszámolókból kiderült, az önkormányzati …