2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Keresik a város karácsonyfáját

A korábbi évekhez hasonlóan, az idén is a lakosság segítségét kéri a városi önkormányzat, hogy megtalálják Gyula kiemelt köztereit díszítő karácsonyfákat.

November 13-ig várják mindazok jelentkezését, akik szívesen felajánlanák a fenyőfáikat, hogy azok hozzájáruljanak a fürdőváros ünnepi hangulatba öltöztetéséhez.

Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan, az idén is keresi a városi önkormányzat Gyulán és környékén azokat a fenyőfákat, amelyek kinőtték a helyüket, és szívesen felajánlanák azokat tulajdonosaik a város köztereinek díszítésére. Öt helyszínre – Kossuth tér, Harruckern tér, Apor tér, piac, városháza díszterme  – keresnek fenyőfákat, emelte ki Szászné Várkonyi Adrienn. A főkertész elmondta, sok helyen kipusztultak vagy betegek az örökzöldek, ettől függetlenül bizakodóak a felajánlásokkal kapcsolatban.

November második felében tervezik a szakemberek a felajánlott fenyőfákat szemlézni, mondta Szászné Várkonyi Adrienn. Sajnos sokszor hiába a jótékony felajánlás, a kiemelést nem minden esetben sikerül megoldani.

A felajánlásokat november 13-ig várja az önkormányzat Szászné Várkonyi Adrienn, főkertésznél, illetve a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft-nél Szokai László elérhetőségén.

 

 

Nézze meg ezt is:

Bokrétaünnep a Magvetőben

    Hétfőn a Magvető református iskola épülő tornaterménél rendeztek bokrétaünnepet abból az alkalomból, hogy …