2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Sikeres évet zárt a Gyulasport

A tavalyi esztendő a kezdeti nehézségek ellenére sikeresen végződött a Gyulasport Nonprofit Kft életében, fogalmazott Kertes István ügyvezető, köszönhetően az együttműködő partnereknek és a munkatársaknak egyaránt.

A  2024-es év a korábban megkezdett fejlesztések folytatásával és további, új tervek megfogalmazásával indult.A működésre irányuló gondos pénzügyi tervezés és a pozitív partneri hozzáállás volt többek között a záloga, hogy a 2023-as évet sikeresen tudta zárni a Gyulasport Nonprofit Kft, hangsúlyozta Kertes István ügyvezető az új év kezdetén. A 2024-es esztendő is hasonlóan indul, mint a tavalyi, nehézségekkel, ugyanakkor a már bevált gyakorlat szerint, alkalmazkodva a körülményekhez.

A Gyulasport egyik fontos pillére a diák- és szabadidősport, mellette kiemelkedő a versenysportra irányuló tevékenységük is, emelte ki Kertes István. Négy sportágban, közel ötszáz gyermek mindennapi testedzésével, sikeresen működik a társaság sportiskolája. Folyamatos rendezvények, bajnokságok szervezésével ösztönzik a fiatalokat a rendszeres testmozgásra.

Az ügyvezető elmondta, a diáksport szövetséggel együttműködve, évek óta házigazdái diákolimpiai eseményeknek is. Februárban például az országos futsal diákolimpiai vsersenyt rendezik Gyulán és kisebb tornáknak is otthont adnak a közeljövőben. Kertes István kiemelte, a sportfejlesztések is tovább folytatódnak a társaság életében.

A 2024-es évkezdet azért is különleges, mert négy év szünet után, ismét megrendezik a Díjátadó Gálát és Sportbálat. A több évtizedes múltra visszatekintő eseményre január 27-én kerül sor.

 

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …