2024. május 3., péntek
FONTOS

Sikeres évet zárt a művelődési központ

Tartalmas és színes évet tudhat maga mögött az Erkel Ferenc Nonprofit Kft, ami a számokban is tükröződik.

Repisky Dániel ügyvezető a 3 Témában értékelte a tavalyi esztendőt, a téli időszak alatti változásokról és a 2024-es új tervekről is beszélt.

Nehézségekkel indult a tavalyi esztendő az Erkel Ferenc Nonprofit Kft-nél, ennek ellenére tartalmas és sikeres évet zártak, fogalmazott Repisky Dániel ügyvezető a 3Témában. Rendhagyó tanórák sokasága, a gyulai nyári korzó programjai két hónapon keresztül, fesztiválok és újdonságok is, mint például a Szent Miklós parki szabadfestés jellemezték 2023-at. Az ügyvezető kiemelte, a nyári főszezonban megnyitott Játszóház fontos állomása volt az előző évnek.

Nem maradnak kulturális programok nélkül a gyulaiak a téli időszakban sem, mondta az ügyvezető annak ellenére sem, hogy a művelődési központ szolgáltatásai tavaszig átköltöznek a Vigadó épületébe. Már tavaly bevezették ezt a gyakorlatot, elsősorban takarékossági okok miatt, mellette ez az időszak arra is alkalmas, hogy elvégezzék a szükséges karbantartási munkálatokat. Repisky Dániel hangsúlyozta, a művelődési központban működő valamennyi közösség változatlanul tudja folytatni a tevékenységét a Vigadóban, akikkel ezekben a hetekben kezdik meg a közös gondolkodást.

Csapatmunkában, közösen megfogalmazott célok mentén, új ötletekkel és tervekkel kezdte meg az új évet az Erkel Ferenc Nonprofit Kft annak érdekében, hogy a gyulaiaknak minél több kulturális lehetőséget tudjanak kínálni 2024-ben is.

Nézze meg ezt is:

Adományokkal segítettek a vadászok

Hétfőn hiánypótló orvosi eszközök beszerzéséhez kapott segítséget a Békés Vármegyei Központi Kórház Gyemekosztálya. Az Országos …