2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2024. 01. 23.

Témák:

– A fény gyulai géniuszai címmel mutatták be hétfő délután azt a kötetet, mely négy különleges, gyulai kötődésű ember pályáját tárja fel. Az Erkel Ferenc Múzeum gondozásában megjelent munka érdekessége, hogy módszertani tanulmányok is szerepelnek benne, de a mű minden történelem, kultúra iránt fogékony ember számára érdekes lehet.

– Hétfő délután megnyílt Gyula új magánorvosi komplexuma. A szakrendelőben elsősorban érsebészeti, ultrahangos diagnosztikai és nőgyógyászati vizsgálatokat végeznek, de kisebb műtétek elvégzésére is van lehetőség.

– Szabó Roland munkáiból nyílt fotókiállítás a postagalériában. A Gyula köztereit, jellegzetes épületeit és a természet szépségeit megörökítő tárlat február közepéig látható.

– Szabálytalan előzést rögzített egy rendőrautó kamerája Békéscsabán, a Szarvasi úton. Egy férfi a kanyarodó sávban előzött, majd forgalomtól elzárt területen tért vissza a saját sávjába.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 25.

Témák: – Számos témával foglalkozott csütörtöki ülésén a gyulai képviselő-testület. A beszámolókból kiderült, az önkormányzati …