2024. május 1., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2024. 01. 25.

Témák:

– Köztársasági elnöki részvétellel zajlott a “Főzz és Segíts” című rendezvény Békéscsabán. A helyszínen Novák Katalin fánkot sütött, melyet átadott a Gyöngyház Integrált Szociális és Gyermekvédelmi Központ képviselőinek.

– Sajtónyilvános programjai mellett Novák Katalin számos más eseményen vett részt Békés vármegyében. Kondoroson egy tanyán élő, idős hölgyet látogatott meg, Gyulán edzőteremben sportolt, csütörtökön pedig a várban fogadta Dorin Recean moldáv miniszterelnököt.

– Szerda délben a köztársasági elnök az Erkel házba látogatott. Novák Katalin rendhagyó tárlatvezetésen és zeneórán vett részt a zeneiskola növendékeivel, előbbit Kocsis János, utóbbit Miklósa Erika és Batta András tartotta.

– Zavarja a várszínház előadásait az óriáskerék – többek között ez a téma is előkerült a gyulai képviselő-testület januári, soros ülésén. A grémium egy perces gyászszünettel emlékezett a napokban elhunyt egykori képviselőre, Erdei Zoltánra.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 25.

Témák: – Számos témával foglalkozott csütörtöki ülésén a gyulai képviselő-testület. A beszámolókból kiderült, az önkormányzati …