2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Báloztak a Harruckernben

Több év kihagyás után, immáron hetedik alkalommal rendezték meg a Harruckern Jótékonysági Bált. Az est bevétele a szakképzési eszközfejlesztéshez járul hozzá.

A szombaton tartott Harruckern jótékonysági bál ötlete 2015-ben született meg, amikor az iskola mellett működő alapítványi kuratóriummal életre hívták a rendezvényt, fogalmazott Czeglédiné Szappanos Anita. Azóta minden évben sikerrel rendezték meg a programot, a hagyományt csak a pandémia szakította meg 2020-ban. Az igazgató kiemelte, a kényszerszünet után, az idén újra együtt tudnak ünnepelni, teltházas létszám mellett, százhatvan résztvevővel. Czeglédiné Szappanos Anita kiemelte, az esemény célja a kezdetektől fogva a támogatás, a jó ügy szolgálata.

Nagyon sokan segítették ezúttal is az alapítványi bál létrejöttét, munkával vagy éppen felajánlott tombolatárgyakkal, emelte ki az igazgató. Czeglédiné Szappanos Anita elmondta, az est sikeréhez az is hozzájárult, hogy az idei tombola fődíj igazi kuriózum volt.

Hagyományosan a polgári világ jelentős rendezvényei azok a jótékonysági estek, ahol összeülnek egy nemes ügy támogatói, fogalmazott Görgényi Ernő. A polgármester elmondta, Gyula város életében is kiemelt helyet foglalnak el az ilyen és hasonló rendezvények.

A hetedik Harruckern Jótékonysági Bál bevétele meghaladta a kétmillió forintot, amely jelentős segítséget nyújt a szakképzésben résztvevők eszközellátásában.

 

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …