2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2024. 02. 28.

Témák:

– 40 százalékos készültségnél tart a Magvető református általános iskola új tornatermének építése. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a következő tanévben már ebben az épületben tartják a testnevelés órákat.

– Február utolsó napjával lezárul, a tavasz első napjával pedig kezdetét veszi az új vadászati év. A 3 Témában Hrabovszki Jánossal, a Békés Vármegyei Vadászkamara elnökével az utóbbi másfél évtized legsikeresebb időszakáról, az idei tervekről és az egyre nagyobb igénnyel jelentkező vadászati turizmusról beszélgettünk.

– A Kadét programban résztvevő diákok számára tartottak kedd délelőtt kiképzési napot Pósteleken. A fiatalok tereptan foglalkozáson vettek részt, és megismerkedtek a tájékozódás alapvető elemeivel.

– Egyre nagyobb az érdeklődés a GFE pszichológiai tanácsadás programjára. Az egyetem pszichológusa, Olteanu Lucián Liviusz segít átgondolni a kérdéseket és megtalálni a személyre szóló, megfelelő megoldást.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 25.

Témák: – Számos témával foglalkozott csütörtöki ülésén a gyulai képviselő-testület. A beszámolókból kiderült, az önkormányzati …