2024. április 30., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 04. 29.

Témák:

– Három színházi fesztivál és öt új bemutató várja a közönséget a Gyulai Várszínház 59. nyári évadán. A pénteki sajtótájékoztatón bejelentették: Mindenkinek mindene címmel egy új, Apor Vilmosról szóló drámát is műsorra tűznek.

– A Rendőrség Napja alkalmából példamutató szolgálatellátásáért több Békés megyei, gyulai rendőr részesült elismerésben a csütörtöki, országos ünnepségen, Budapesten.

– Két év után újra személyes jelenléttel rendezett ballagást a Göndöcs Benedek Katolikus Technikum. Az iskolától tíz osztály diákjai vesznek búcsút, és készülnek fel az új kihívásokra.

– A járvány miatt két alkalommal elmaradt a program, de pénteken újra megrendezték Gyulán az országos bibliai történetmondó versenyt. A Magvető iskolában 150 diák mérte össze tudását.

– A Szekszárdon élő, de gyulai születésű Biszák László képeiből nyílt kiállítás csütörtök délután az olasz kávézóban. A művész munkáin több stílusirányzat jegyei is felfedezhetők.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 25.

Témák: – Számos témával foglalkozott csütörtöki ülésén a gyulai képviselő-testület. A beszámolókból kiderült, az önkormányzati …