2024. április 30., kedd
FONTOS

Gyula – Szekszárd 2-2 (VIDEO)

Az összecsapás előtt Okos István tragikus hirtelenséggel elhunyt édesapja előtt tisztelegtek 1 perces néma csenddel a játékosok és a megjelentek.

A vendégek már a 4. percben megszerezték a vezetést. Királyházi szögletét Szabolcska váltotta gólra. A 15. percben Szélpál indult meg a jobb szélen, majd a kapu előterébe ívelt labdáját a középen érkező Nagy Gergely fejelte a vendégek kapujába. Néhány minutummal később ismét Nagy előtt nyílt lehetőség. A 27. percben Nagy szabadrúgása pattant ki a szekszárdi halóőrről. A 36. percben óriási lehetőség nyílt a fürdővárosiak előtt. Nagy ívelt előre Laurinyecznek, aki Zsókba lőtte a labdát. Néhány perccel később Nagy szabadrúgása kerülte el a kaput. Három perccel a félidő vége előtt Kovács Tamás szabálytalankodott Szabolcska ellen, a bíró 11-est ítélt. Deli lövését Harman védte. Az első félidőben már nem változott az eredmény.

A második játékrész 52. percében Pászka, két minutummal később pedig Nagy lőtt a vendég kapu felé. A 71. percben Sipos szabadrúgása Zsókon váltott irányt. A 83. percben Pászka lövésébe Fábián ért bele kézzel, így a bíró 11-est ítélt, amit Nagy értékesített. A 91. percben Hernády jobbról ívelte be a játékszert, ami először Deli fejét érintette, majd a hazai védők között guruló labdát Szabolcska helyezte a hazai kapuba. A Tolna megyei csapat ezzel a döntetlennel megszerezte első tavaszi pontját. Várfürdő-Gyulai Termál FC – Szekszárdi UFC 2-2.

A Termál a 11. helyen várja a folytatást.

Nézze meg ezt is:

Békés vármegyei rendőrök kaptak országos elismerést

  Szent György, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából Magyarország belügyminisztere, dr. Pintér Sándor Humánigazgatási kategóriában …