2024. április 30., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 06. 20.

Témák:

– 64 millió forintból korszerűsítik a sportcsarnok belső infrastruktúráját. A TAO-s és önkormányzati forrásokból finanszírozott beruházás során kicserélik a belső nyílászárókat, felújítják a vizesblokkokat és korszerűsítik a világítást.

– A napokban Gyulán rendezik meg az országos Erdészeti Egyesület 149. Vándorgyűlését, melyre 720 vendéget várnak. Ezzel együtt Gyula ad otthont az év erdésze versenynek.

– A július elsejétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz regisztrálnia kell azoknak, akik belföldi adóalanyok számára legalább 100 ezer forint áfatartalmú számlát állítanak ki akár számlázó programmal, akár kézzel, számlatömbben. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Online Számla felületén a regisztrációhoz ügyfélkapus hozzáférésre van szükség.

– 10 éves évfordulóhoz ér idén Gyula legsikeresebbnek mondható nyári gyermektábora, a játékváros. Hogy a szervezők mivel készülnek a jubileumi rendezvényre, arról Szabó Enikő beszélt a 3Témában. A gyulai Ifjúsági Központ szakmai vezetője a műsorban a diákok nyári munkavállalási lehetőségeiről is beszélt, illetve szó esett a fiatalokra a szünidőben leselkedő veszélyekről.

– Békéscsabai szárazkapukkal kezdte, majd a természet és az emberek felé fordult az érdeklődése a fotós Bontovics Ilonának. Képeit most a Postagalériában mutatja be.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 23.

Témák: – Minden részében a boldog békeidőket, vagyis a kései dualizmus korszakának polgári világát idézi …