2024. április 26., péntek
FONTOS

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Budaörs 3-1

 

 

A Budaörsöt fogadta vasárnap a Szeged 2011-Grosics Akadémia az NB II Merkantil Bank 6. fordulójában. A hazaiak a gyengébb rajt óta rendre gyűjtik a pontokat, a Budaörs a legutolsó összecsapásán az újonc Kazincbarcika ellen nyert 6-2-re.

A 8. percben Molnár szökött meg a szélen, majd Zádorit hozta játékba, kinek lövése a kapu fölé szállt. Egy minutummal később a másik oldalon Sajbán Máté lopta a távolságot a szegedi védők között , lövése viszont a kapu mögé szállt. A 13. percben megszerezte a vezetést a Szeged-Grosics. Nicorec Zádorinak passzolt, a fiatal csatár pedig mattolta a vendég kaput. A 33. minutumban Pethő lövése Causicon váltott irányt. Az első félidő hajrájában Nicorec passzolt Molnárnak, kinek lövését Kemenes fogta.

A második játékrész elején Horváth próbálkozott távolról. Nem sokkal később a másik oldalon Sajbán Máté veszélyeztetett. Egy óra játékot követően Bekével szemben szabálytalankodtak a büntetőterületen belül. A tizenegyest Nicorec végezte el – eredményesen. A 66. percben Molnár ívelését Beke még nem tudta a kapuba helyezni, viszont a 75. minutumban egy hasonló szituációból már igen. A 79. percben Germán indult a kapu irányába, majd a középen érkező Zádorit szerette volna játékba hozni. Egy minutummal később a másik oldalon Szántai ugrott rossz ütemben Sajbán Máté elé, így Gyarmati II játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Czvitkovics lőtte a hazai kapuba. A 83. percben három szegedi játékos indult egy védővel szemben a vendég kapu irányába, de a kapus időben fogta a labdát. Két minutummal később Sajbán Miklós lövését öklözte Szántai. A mérkőzés utolsó perceiben mindkét csapat előtt nyílt egy-egy lehetőség, de a hármas sípszóig már nem változott az eredmény. Szeged 2011-Grosics Akadémia – Budaörs 3-1.

A Szeged-Grosics szombaton a Nyíregyháza ellen lép pályára. A csapat következő hazai mérkőzését szeptember 10-én, vasárnap a Dorog ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …