2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó – 2017. 11. 22.

Témák:

– Alaphelyzetben 80 hivatásos tűzoltó, 22 gépjármű fecskendő és 13 speciális eszköz szolgálja a védekezést az elkövetkezendő hónapokban – hangzott el megyei kormányhivatalban. A védelmi bizottság ülésén az érintett szervezetek képviselői egyeztettek a téli felkészülésről.

– Gyula közterületeinek rendezettsége, virágosítása is hozzájárult ahhoz, hogy a fürdőváros a napokban elnyerje az év települése díjat. Várkonyi Adrienn főkertész a 3Témában emellett a fásításról és a jövő évi virágos rendezvényekről is beszélt.

– A múlthéten bejáráson mutatták be, szerda délelőtt pedig hivatalosan is átadták a lila iskola új tornatermét.

– A mezőgyáni református egyházközség által végzett szociális alapszolgáltatások színvonalát és hatékonyságát növeli az az autó, amit kedden mutattak be a községben megtartott sajtótájékoztatón. Az infrastrukturális fejlesztés a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programon elnyert forrásból valósult meg.

– A jövőre tizedik születésnapját ünneplő Kéknyúl zenekar lépett fel a Várszínház kamaratermében. A formáció zenéjének központjában a ’60-as és ’70-es évek népszerű billentyűs hangszere, a Hammond-orgona áll.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 24.

Témák: – Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás. Kónya István, a körzet képviselője …