2024. április 26., péntek
FONTOS

Idén már nem kell önerő a szakmai civil pályázatokhoz

Fontos változás az idei évtől, hogy a civil szervezeteknek már nem kell önerőt biztosítania a szakmai pályázatok esetében. Többek között erről is szó volt az érintettek számára rendezett civil egyeztető fórumon.

A 2018-as civil szervezetek számára kiírt működési és szakmai pályázatok aktualitásairól, és a gyulai helyi közösségek programjairól rendeztek egyeztető fórumot az érintetteknek az Esze Tamás utcai civil házban. Az idei költségvetésben a kormányzat a 2017 évihez hasonló összeget, öt milliárd forintot biztosít a szervezetek támogatására, hamarosan valamennyi kollégium esetében lezárul a beadási határidő. Az elmúlt időszakhoz képest egy fontos könnyítés is történt a pályázók számára.

A lezárást követően megkezdődik a kiértékelés, és optimális esetben néhány  hónapon belül hozzájuthatnak a civil szervezetek az igényelt támogatási összegekhez, két feltétel változása mellett.

A Nemzeti Együttműködési Alap működési pályázatainak beadási határideje január tizennyolcadika, a szakmai dokumentumoké pedig február elseje.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …