2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 03. 21.

Témák:

– Békés és Csongrád megye öt egészségügyi intézményének hét tagkórháza számára biztosítja a tiszta textil-ellátást a Gyulán üzembe helyezett regionális mosoda. A helyszínen megtartott sajtótájékoztatón elhangzott, a konzorciumban résztvevő kórházak számára jelentős költségmegtakarítást jelent az új létesítmény.

– Öt pályázattal összesen közel 500 millió forintot nyert Okány az elmúlt hónapokban. A településen korszerűsítik a bel- és a szennyvízelvezető rendszert, ipari területet és bölcsődét alakítanak ki, illetve felújítják a művelődési házat.

– Kettős tétje van az idei választásoknak – mondta el Fónagy János parlamenti államtitkár kedden délután, a sarkadi lakossági fóruma előtt megtartott sajtótájékoztatón. Április 8-án egyrészt eldől az, hogy sikerül-e megőrizni az elmúlt évek eredményeit, hosszabb távon pedig a magyar kultúra megmaradása a tét.

– Nemcsak a kormánypártokkal, hanem az ellenzékkel elégedetlenek számára is alternatívát kínál a Munkáspárt – jelentette ki Thürmer Gyula elnök Gyulán. A szervezet egyéni képviselő jelöltet itt ugyan nem tudott állítani, de országosan ez 57 helyen sikerült nekik.

– Nagy segítséget jelent a koraszülésben résztvevő édesanyák számára a Gyulai Koramentorház. A 3Témában elhangzott, a működését az elmúlt hónapokban megkezdő szervezet az egész megyében támaszt jelenthet a rászorulók számára.

– Súlyosan megsérült az a kerékpáros, akit Gyulán ütött el egy autós.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …