2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 12. 20.

Témák:

– 125 millió forintból korszerűsítették a Szivárvány Napközi Otthont Gyulán. A fogyatékkal élőket ellátó, korábban elég mostoha körülmények között működő intézmény a legkorszerűbb feltételeket biztosítja az érintetteknek.

– A régi, bitumenes borítást immáron rekortán burkolat váltotta fel a lila iskola kültéri kézilabdapályáján. A fejlesztés egy 25 millió forintos keretösszegből valósult meg.

– A Gyulai Kistérségi Intézmény egész évben úgy alakította ki programjait a város idősei számára, hogy azok minél jobban segítsék megtartani a nyugdíjasok lelki egészségét, valamint készségfejlesztőek is legyenek. Az intézmény dolgozói a következő évre nézve már kész programtervvel rendelkeznek, ahol szintén megmaradnak a legkedveltebb események, mint például az “elmewellness”.

– A városi intézmények egykori dolgozói számára szerveztek ünnepi, karácsonyi műsort a gyulai városháza dísztermében. Az adventi időszakban ez már hagyománynak számít, hogy Szentestéhez közeledve együtt ünnepelnek a város nyugdíjasai.

– Idén negyedik alkalommal szervezett karácsonyi adománygyűjtést a Gyulai Törvényszéken.

– Két baleset történt szerdán Békés megyében. Békéscsaba belvárosában oszlopnak hajtott egy személyautó, a 47-es főúton pedig összeütközött két tehergépkocsi.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …