2024. április 26., péntek
FONTOS

100 éves néni: nyugalom és boldogság

Nem vettem én észre! – mondta a polgármester felvetésére a 100. születésnapját ünneplő Lakó Lászlóné Simon Mária. A hajlott kora ellenére nagy derűvel bíró néni arra mondta ezt, hogy szédítő belegondolni, mi minden történt ebben a száz évben.

{vsig}galeria/100{/vsig}

Az ünnepelt szívesen látta volna a miniszterelnököt  is, de Orbán Viktor más elfoglaltsága miatt nem tudott eljönni. A néni alapvetően jó géneket örökölt, mert bár édesanyja idejekorán elhunyt, nagyszülei igen magas kort értek meg. Hat testvére közül ő volt a legidősebb, és közülük már csak ő él. Egy gyereke, két unokája van. Mint kiderült, reformátusként hívő, vallásos ember. Napjait leginkább tévézéssel, olvasással, és pihenéssel tölti, mert a ház körüli munkában már nemigen tud segíteni. Azt mondta, azért tudott 100 évig élni, mert nyugodt és dolgok évek vannak mögötte.

Azt a néni lánya mondta el, hogy bár édesanyja szellemileg friss, az utóbbi időben kicsit gyenge volt. Viszont mindig újabb és újabb célt tűz ki maga elé, nem hagyja el magát a nehezebb időszakokban sem.

Részletek a videóban.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …