2021. október 16., szombat
FONTOS

Újra Made in Hungary a Gyula Tv-ben

Igazán innovatív a Made in Hungary sorozatának harmadik része, melyet péntek esténként tűz műsorára a Gyula Televízió.

Az új széria rendhagyó módon indul, alapos ismereteket kapnak a nézők a hazai termékek piacáról, amiből kiderül: a mindennapokban apró döntéseink tucatjain múlik a magyar termékek jövője… Aztán jön a hazai termékek újabb sora, telis-teli újításokkal. A műsor készítői elsőként a trappista sajt készítéséhez szolgálnak recepttel, az öltöny gyártása mérnöki és matematikai tudást is próbára teszi, majd kinyitják az ajtót a beltéri ajtó gyártásának titkai előtt.

Ha mindezek tűzbe hoznak minket, sebaj, megismerhetjük ugyanis az Innovációs díjas tenyérnyi tűzoltó készülék készítését. Bár oltóvízről szó sincs, vízelvezetésből is továbbképzést kaphatnak a nézők: bemutatkozik egy újításokkal teli műanyag cső, a kompozit.

Aki nem csak az érdekességekre éhezik, annak a tejszínes krémsajt lesz a kedvence, ez a gyártó a savóból varázsol tápláló finomságot. Ha pedig valaki esetleg le akarná ugrálni a kalóriákat, a lépéshang szigetelővel a szomszédokat is megkímélheti a testedzéstől.

Nézze meg ezt is:

Kimagasló munkájáért kapott díjat Erdész Ádám

Négy évtizedes munkájáért Bősze Sándor-díjat adományozott Erdész Ádámnak a Magyar Levéltárak Vezetőinek Tanácsa. Az indoklásban …