2024. április 26., péntek
FONTOS

Magabiztos győzelem az év góljával

A szezon utolsó hazai mérkőzését játszotta a Várfürdő-Gyulai Termál FC. A vendég monoriaknak nem volt tét a találkozón, de a fürdővárosiaknak annál inkább, ugyanis mindhárom pontra szükségük volt, ha életben kívánták tartani dobogós álmaikat.

{vsig}galeria/monorimeccs{/vsig}

Az első félidőben egy helyzettől eltekintve kizárólag csak a monoriak térfelén pattogott a labda, ennek meg is lett az eredménye, ugyanis Wéber a 16. percben egy kavarodás után gólt fejelt. Az esethez hozzátatozik, hogy a gól után a vendégek kapusát mentő szállította el a Pándy kórházba, agyrázkódás gyanújával. Az első félidőben még a hazai csapat legalább öt száz százalékos gólhelyzetet hagyott ki, ezért egy kicsit keserű szájízzel vonultak be a szünetre a gyulaiak. A második félidő első percében Nagy Gergely szabadrúgása után Bálint csúsztatta meg a pettyest, így már kettő nulla volt.

Az eset után kettő perccel jött Kanyó Rudolf, aki talán az egész szezon legszebb gólját lőtte. A gyulaiak a három nullás vezetés birtokában egy kicsit könnyelműen futballoztak, ezt a monoriak azonnal megbüntették. Előbb egy gyönyörű kontra után Benke talált Harmann kapujába az 54. percben, majd két minutummal később egy egyéni hiba után tizenegyest kaptak a vendégek. A mindent eldöntő, negyedik hazai találatot Nagy Gergő jegyezte a mérkőzés utolsó percében.

A hétvégén a csapat Szolnokra és ezt követően Jánoshidára látogat. Fodor Sándor azt mondja, hogy mindenhol begyűjtik a három pontot, nem lehet gond és legrosszabb esetben is megismétlik a tavalyi negyedik helyüket.

Részletek a videóban.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …