2023. szeptember 25., hétfő
FONTOS

Kónya István: körforgalom és útfelújítás

Az Implom iskolában rendezték a képviselői fórumsorozat legutóbbi állomását. Itt Kónya István fogadta a választókörzetben élőket, hogy számot adjon az elmúlt időszak történéseiről, beszámoljon a jövendőt illető tervekről és válaszoljon a felmerülő kérdésekre. A várható fejlesztésekkel kapcsolatban a képviselő azt mondta, egy körforgalom megépítése mellett sor kerülhet az Ady utca felújítására is.

{vsig}galeria/konya{/vsig}

Kónya Istvánt megkérdeztük arról, hogyan sikerül összeegyeztetnie a megyei közgyűlés alelnöki tisztségével járó munkát a gyulai képviselői teendőkkel.

A képviselő beszámolt a legutóbbi időszak legfontosabb, a 2010-ben újraszabott határokkal bíró körzetet érintő fejlesztésekről. Az Implom iskola közel 600 millió forintos beruházása mellett a Budrio lakótelep aszfaltozása érdemelt említést. Az alapvetően a kertes házi övezetet érintő hiányosságokról szólva Kónya István azt mondta, nincs olyan járdalapos járda, amelyet ne kellene újrarakni.

Részletek a videóban.

Nézze meg ezt is:

Harmincezer látogató volt kíváncsi a búcsúzó Sisi tárlatra

  Szombat délután megérkezett a Sisi kiállítás harminc-ezredik látogatója, akit elsőként Fekete-Dombi Ildikó, a látogatóközpont …