2024. április 26., péntek
FONTOS

Erős elhatározás nélkül nincs megvalósítás

Kedden egy olyan előadással folytatódott a DELTA ami nagy segítséget nyújthat a mindennapi életben, hiszen a kommunikáció eszköze elengedhetetlen az információ átadásához.

{vsig}galeria/deltaszerda{/vsig}

Nemesi Attila, a Pázmány Péter Katolikus egyetem docense előadásában hangsúlyozta, hogy a kommunikáció kifejezésében mindig arra helyeződik a hangsúly, ami a befogadó számára lényeges. Párhuzamként említette még a kereskedelmi és a közszolgálati televíziókban futó vetélkedőket, melynek sikeréhez nagyban hozzájárul a műsorvezetők egyénisége, stílusa, tehát nem mindegy, hogy milyen az adott személy kommunikációs képessége. Ehhez kapcsolódóan pedig a tv-kben futó szappanoperák által elterjesztett szlengek beépülésére is felhívta a figyelmet, ami korábban nem volt megszokott. Szerdán délelőtt már Sápi Ákos közgazdász a cselekvéssel és a sikerorientált üzleti szemlélettel kapcsolatosan tolmácsolta előadását, melynek fő irányvonala a tiszta és erős elhatározás és gondolat köré épült fel. Ahhoz ugyanis, hogy valamit meg tudjunk valósítani ezekre feltétlenül szükség van.

A szerda délutáni programok során a stratégiai gondolkodásmódról és a teljesítményorientációról hallgathattak meg előadásokat a diákok.

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

2024.04.25. Üzenet: Tapodi Krisztián

Adjon erőt és reményt számunkra, hogy Isten mindig megbocsát!