2024. április 26., péntek
FONTOS

Rendeznék a Duzzasztó utca helyzetét

Idestova két éve, hogy elkészült mintegy 400 millió forintból az elkerülő út és a Tiborc utca közötti útszakasz. Így 2011-ben már hasonló horderejű beruházásra nem került sor – mondta a Béke téri idősek klubjában megrendezett lakossági fórumon dr. Párducz László.

{vsig}galeria/duzzaszto{/vsig}

Újvári és a paradicsomi terület önkormányzati képviselője az elmúlt időszak eredményei között említette több más mellett, hogy rendeződött a Temesvári úti szolgáltató sor előtti parkolás problémája.

A Határ utcában és a Gyöngyvirág téren fásításra került sor. A képviselő kiemelte, a fásítás az ott lakók életére gyakorolt zajterhelést is csökkenti. Mint mondta, a napokban három szalonnasütőt is kihelyeztek, ami segíti a kulturált szabadidő eltöltést. Az elmúlt évben sor került a közvilágítás fejlesztésére, ezt a továbbiakban szeretnék folytatni. Párducz László kitért a Duzzasztó utca helyzetére is.

A körzet képviselőjének fórumán a helyi lakosok mellett ezúttal is részt vett Görgényi Ernő polgármester, Daróczi László, a Közüzemi Kft. vezetője és Megyeri Sándor osztályvezető. Párducz képviselő hangsúlyozta, szeretné tovább erősíteni azt a közös gondolkodást, ami a lakosok aktív részvételével elindult a körzetben.

Videó itt.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …