2021. április 20., kedd
FONTOS

Kábítószergyanús anyagok egy diszkóban

Nyolc személyt állítottak elő az ecsegfalvi szórakozóhelyről – közölte az üggyel kapcsolatban a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Vargáné Szombati Andrea.

Kábítószergyanús anyagokat talált a rendőrség vasárnap éjjel egy ecsegfalvi szórakozóhelyen. A Szarvasi Rendőrkapitányság bűnügyi, illetve közrendvédelmi szolgálata a főkapitányság Akció Osztályának rendőreivel lakossági jelzéseket követően, vasárnap 1 óra körül tartott ellenőrzést a diszkóban, ahol több mint kétszázan szórakoztak.

A vendégeket és autóikat is ellenőrizték, majd átvizsgálták a szórakozóhely minden helyiségét. Az épületben több helyen, és két kocsiban is találtak kábítószer-gyanús anyagokat, melyeket a rendőrség lefoglalt. Az ellenőrzés során visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyolc személyt, hét férfit és egy nőt állítottak elő, akikkel szemben a Szarvasi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya folytat eljárást.

Nézze meg ezt is:

Kábítószer miatt intézkedtek a rendőrök Vésztőn

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2021. április 16-án kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indított egy vésztői …