2022. január 22., szombat
FONTOS

Nem tett jót a Kolbász- és Sódarmustrának a hó

A böllérversenyen Erdélyből és a Vajdaságból is érkeztek versenyzők. A gyergyószentmiklósi Szabadtűzi Lovagrend csapata “tunkolós csemegét” készített vadhúsokból. A leginkább a pörkölthöz hasonlítható, de nem pörkölt jellegű ételbe csak a legfinomabb alapanyagok kerültek bele. De volt az edényben még vaddinószókolbász és -oldalas, rókagomba, királyvargánya és cserepes gereben.

Aki siet, még vasárnap is megkóstolhatja, milyen a cserepes gereben vadhússal.

Nézze meg ezt is:

Különleges eszközzel bővült a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság gépparkja

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság kezdeményezésére valósult meg egy ágazati gépbeszerzés az öntözésfejlesztés kapcsán. A nagy …