2024. május 4., szombat
FONTOS

Korszerűsítették a Mágocsi úti óvodát (VIDEO)

A beruházás révén csoportszoba, tornaszoba, fedett játszóudvar szolgálja a gyerekeket. Az akadálymenetesítésen túl kicserélték a régi nyílászárókat, burkolatot cseréltek, korszerűsítették a fűtést.

Tovább erősödik Gyula megtartó ereje, mely a megyében eddig is a legjobb volt az erről szóló felmérés szerint – hangsúlyozta Görgényi Ernő polgármester.

A térség országgyűlési képviselője, dr. Kovács József kiemelte, a Mágocsi óvoda fejlesztése mellett ebben a politikai ciklusban számos sikeres projektet meg tudtak, illetve meg tudnak valósítani.

A tagintézmény vezetője, Nagy Attiláné szerint nehéz eldönteni, hogy a korszerűsítés elemei közül melyik volt a legfontosabb, de ha választani kell ezek közül, akkor ő a tornatermet választaná.

Görgényi Ernő polgármestert megkérdeztük arról is, mely oktatási, nevelések intézmények felújítását tervezi az önkormányzat. Hogy mit válaszolt, kiderül a videóból.

Nézze meg ezt is:

Több épület felújítását jelentette be Soltész Miklós Gyulán

15 millió forintot biztosít a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornyának műemléki felújításához a Miniszterelnökség …