2024. április 26., péntek
FONTOS

Közleménycsata Bod Tamás és a Fidesz között

Az Összefogás köszöni a magyar választópolgárok bizalmát, akik aláírásukkal támogatták az Összefogás pártjainak egyéni képviselőjelöltjeit az ajánlásgyűjtés első két napján országszerte, így a gyulai választókerületben is.

„Mind a 106 körzetben összegyűltek a szükséges számú ajánlások, de nem állunk le! Továbbra is tömegével jelentkeznek a kormányváltást akaró állampolgárok Békés megye 3. számú, gyulai központú választókerületében: Gyulán, Eleken, Sarkadon, Szeghalmon, Dobozon, Vésztőn, Füzesgyarmaton és a többi településen. Nem állhatunk le, mert a rezsim minden lehetséges eszközzel packázik velünk! Túl kell biztosítanunk magunkat, ezért az ajánlásgyűjtést egészen a törvényes határidőig folytatjuk!”

Bod Tamás bukott újságíró ismét hazudik – ezt már a Fidesz helyi szervezete írta, szintén közleményben.

„Bod Tamás, bukott újságíró ismét közéleti alkalmatlanságáról adott tanúbizonyságot akkor, amikor facebookos bejegyzésekre alapozza hazugságait. Állítása, miszerint a fideszes aktivisták úgy gyűjtenek aláírást, hogy a kórház megmaradását is petíció aláírásához kötik, ismét egy újabb hazugság, ugyanis aktivistáink nem rendelkeznek ilyen aláíróívvel. Aktivistáinknak nem okozott gondot összegyűjteni a jelöltünk indulásához szükséges mennyiség többszörösét sem, amely a tegnapi nap leadásra került. Nekünk nincs szükségünk hazugságok kitalálására ahhoz, hogy jelöltünket támogassák. Bod Tamás jobban tenné, ha a saját kampányára koncentrálna, ha saját magával foglalkozna, nem pedig aktivistáinkat vegzálná. Fontos megjegyeznünk azonban, hogy a baloldali kormányok idején micsoda ámokfutás zajlott az egészségügyben és milyen leépítésekre kényszerült kórházunk a Gyurcsány-Bajnai-kormány pusztítása alatt, mely folyamat a jelenlegi Fidesz-kormányzás alatt fordult pozitív irányba. Bod Tamást viszont korábban nem láttuk tiltakozni a gyerekkórház bezárása, a vizitdíj bevezetése, az ágyszámok drasztikus csökkentése ellen sem, tehát aggódása a helyi egészségügyért elsősorban hiteltelen, másodsorban képmutató, hiszen jól látszik, hogy számára ez a téma kizárólag kampányidőszakban érdekes, amikor a saját önző céljai fontosak.

Döbbenetesnek pedig azt tartjuk, hogy Bod Tamás úgy gondolja, hogy miután mindenbe belebukott eddigi pályafutása során, neki a közéletben és a parlamentben lenne a helye a szélsőséges politizálásával és azzal a semmitmondó stílussal, amelyet képvisel.” – írta a jobboldali párt helyi szervezete.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …