2022. június 30., csütörtök
FONTOS

Szeged-Szekszárd 3-1 (VIDEO)

A listavezető Soroksár idegenbeli, 1-0-ás legyőzése láthatóan jót tett a csapatnak, mely egymás után alakította ki a helyzeteket. A kék-feketék több gólt szerezhettek volna, de vagy Ivancsics Alex, a tolnaiak kapusa, vagy a kapufa mentett. A védekezésre összpontosító Szekszárd helyzet és kapuralövés nélkül zárta az első játékrészt.

Alig öt perc telt el a második félidőből, amikor jött Germán Tamás, és máris 1-0 volt ide.

Ezután a Szeged – immár nem először a bajnokság folyamán – visszább vett a tempóból. A Szekszárd előbb helyzetig, majd a 61. percben a hosszú oldalon felejtett Arena Ármin révén gólig jutott.

Ezután a vendégek összes játékosa védőt játszott, és tűnt, helyzet híján a Szeged nem tudja újra megszerezni a vezetést. Két védő összjátéka után azonban Farkas Márk jól helyezte a labdát.

A mérkőzésre a koronát az a Kovács Balázs tette fel, aki csereként beállva első labdaérintésével gólt lőtt. A 3-1-es győzelem értékét növeli, hogy a Soroksár 0-0-ás döntetlent játszott Komlón, így a Szeged hátránya a 2 fordulóval korábbi 8-hoz képest most már csak 3 pont.

A csapat a következő mérkőzését a Videoton második csapata ellen játssza, idegenben.

Nézze meg ezt is:

Emelkedőben a szennyvíz koronavírus koncentrációja

A kommunális szennyvíz koronavírus örökítőanyag koncentrációja országos átlagban emelkedést mutat – közölte a Nemzeti Népegészségügyi …