2024. május 4., szombat
FONTOS

Válogatott vízi- és röplabdások a várfürdőben (VIDEO)

Szombaton a Summer Sport Festival keretein belül a magyar női röplabda válogatott játékosai is pályára léptek, ellenük bárki kiállhatott egy meccsre.

Az érdeklődőket több program várta, például aki lecsúszott a csúszdán, és megcsinált 5 fekvőtámaszt, kapott egy kicsi strandlabdát. A feladatra nemcsak a gyerekek vállalkoztak, Hajnal Tamásnak nem okozott gondot az öt karhajlítás. A nap végén közöttük egy értékes kommunikációs eszközt sorsoltak ki.

A gyulai fürdőbe látogatók késő délutánig többek között Hosnyánszky Norberttel is találkozhattak. Az olimpiai és világbajnok pólós nemcsak a helyi tehetségekkel játszott, hanem érdeklődve figyelte a várhatóan a rioi olimpia után bevezetendő szabályok szerint játszott mérkőzéseket.

A gyulai rendezvény a Summer Sport Festival harmadik állomása a Palatinus strand és Balatonboglár után – mondta el Balázs Zoltán igazgató. Az idén életre hívott sorozat negyedik fordulójára, majd az ezt követő döntőre augusztus 15-én és 16-án, Nyíregyházán kerül majd sor.

Nézze meg ezt is:

Több épület felújítását jelentette be Soltész Miklós Gyulán

15 millió forintot biztosít a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornyának műemléki felújításához a Miniszterelnökség …