2024. április 29., hétfő
FONTOS

Fagyasztóban rejtegette a kábítószert (VIDEO)

A Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya kábítószer birtoklása bűntett és kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy békéscsabai férfi ellen. A 34 éves A. Mihályt a rendőrkapitányság nyomozói és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság „Körös” közterületi támogató alosztályának rendőrei 2015. február 4-én 20 óra körül a lakásán fogták el. A férfi az eddig beszerzett információk alapján különböző kábítószerekkel kereskedett. Elfogását követően a rendőrök kábítószer-kereső kutyával tartottak házkutatást a lakásában. A Fidó névre hallgató szolgálati kutya a hűtőgépig vezette a rendőröket, akik a szekrény fagyasztó részben alufólia csomagokban kábítószergyanús fehér port találtak, melyeket lefoglaltak. A férfinál alkalmazott gyorsteszt kábítószer fogyasztást mutatott.

A 34 éves békéscsabai A. Mihály mellett a Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya egy nő és két férfi ellen is büntetőeljárást indított, akiktől szintén kábítószergyanús anyagokat foglaltak le. A nőt, V. Etelkát Békéscsabán, a Szabolcs utcán, B. Gábort és D. Pált pedig a Jókai utcán igazoltatták a rendőrök 2015. február 4-én a délutáni órákban. Ruházatuk átvizsgálásakor kábítószergyanús fehér por és növényi törmelék került elő. A nyomozás adatai szerint a 28 éves nő, valamint a 33 és 27 éves férfiak – mindhárman békéscsabaiak – A. Mihálytól korábban több alkalommal vásároltak kábítószert.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság A. Mihályt kábítószer birtoklása bűntett, valamint kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette és a lefoglalt anyagokat szakértővel vizsgáltatja meg.

Nézze meg ezt is:

Jubileumot ünnepel az Erkel kórus

Sikeres évtizedek állnak a gyulai Erkel Ferenc Vegyes Kar mögött, amit a napokban hangversennyel és …