2024. április 26., péntek
FONTOS

Halálos baleset Csárdaszállásnál

Ahogy arról már korábban beszámoltunk a 46-os számú főút 58-as kilométerszelvényében, Csárdaszállás határában március 11-én 14 óra 15 perc körüli időben közúti közlekedési baleset történt. Egy személygépkocsi tehergépkocsival ütközött össze.

A személygépkocsi vezetőjét a balesetet megelőzően közúti ellenérzést végző rendőr állította meg. A férfi átadta az iratait a rendőrnek, majd alkohol szondás ellenőrzés következett, amelynek során felmerült a gyanúja annak, hogy az autó vezetője ittasan vezet.

A járőr ekkor megkérte, hogy szálljon ki az autóból és végezzenek el egy újabb mérést. A férfi kivonta magát az intézkedés alól és Mezőberény irányába elhajtott. A rendőr annak érdekében, hogy biztonságosan meg tudja állítani a mezőberényi kollégái segítségét kérte.

Mezőberényben ismételten meg akarták állítani, de a férfi visszafordult Csárdaszállás irányába és tovább hajtott. A rendőrök miután látták, hogy egyre nagyobb sebességgel hajt megkülönböztető jelzéssel figyelmeztették a közlekedőket a balesetveszélyre.

Az autó vezetője a 46-os számú főút 58-as kilométerszelvényében áttért a menetirány szerint bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy tehergépkocsival.

A férfi a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Nézze meg ezt is:

Májusban ismét Gyula ad otthont a Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrának

  A világ tűzoltóinak legnagyobb baráti találkozója, a Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúra helyszíne 1993 és 2009 …