2024. május 4., szombat
FONTOS

Gyulai kastély már pont hu-val is

Egy nappal a gyulai Almásy-kastély felújított épületében kialakított látogatóközpont hivatalos átadása  előtt, publikus az intézmény honlapja is. A Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont eddig is aktív volt  az interneten; Facebook oldala rövid idő alatt nagy népszerűséget ért el, látogatottsága pedig  folyamatosan nő.

– A közösségi oldalunk után elindult a gyulaikastely.hu is. A felület kialakításakor az egyszerűségre törekedtünk mind az oldal arculatában, mind szerkezetében. Nagyszerű képekkel és rövid,  informatív, a lényegre koncentráló szövegekkel építkeztünk a honlap kialakításakor – tájékoztatott Dombi Ildikó, a Gyulai Kulturális és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Az oldalon természetesen tájékozódni lehet a kastélyról, az állandó és az időszaki kiállításokról, a látogatóközpontban kialakított kávézóról és ajándékboltról, a nyitva tartásról, illetve a jegyárakról. A honlap látogatói csoportok számára előzetesen tárlatvezetést is kérhetnek az általuk megjelölt  időpontra.

– Sokan fordultak hozzánk az elmúlt időszakban olyan információkért, amik megjelenítésére a közösségi oldal nem alkalmas. Ezért döntöttünk – bár a honlap nincs teljesen kész, kisebb javítások lesznek még rajta – a felület publikussá tétele mellett – közölte még Dombi Ildikó.

A Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont honlapját (amit a gyulaikastely.hu címen érhetnek el) az M3 Kreatív Csoport készítette.

Nézze meg ezt is:

Több épület felújítását jelentette be Soltész Miklós Gyulán

15 millió forintot biztosít a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornyának műemléki felújításához a Miniszterelnökség …