2019. szeptember 23., hétfő
FONTOS

Újra Nagy Mihály László a VOSZ megyei elnöke

A vállalkozó további öt évig irányítja majd társadalmi megbízatásban a szövetség helyi szinten történő érdekképviseleti munkáját, segítve ezzel a vállalkozások eredményes működését.

A VOSZ hatályos alapszabálya szerint idén teljes körű tisztújításra kerül sor a szövetség vezetőségében. A szövetség elnökségének döntése értelmében a megyei szervezetek 2016. február és március hónapban tartják Területi Küldöttválasztó Gyűléseiket, amelyeken a megyei elnökök, az országos küldöttek és az országos pótküldöttek kerülnek megválasztásra.

A VOSZ Békés Megyei Szervezete március 24-én megtartott Területi Küldöttválasztó Gyűlésén, a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, beszámoló keretében a tagok tájékoztatást kaptak a szervezet 2015. évi munkájáról, valamint az idei év terveiről, programjairól. A résztvevők döntöttek a 2016. évi Prima Díjátadó Gála rendezésével kapcsolatos ügyekben is. Ezt követően a megyei elnökválasztáson a jelenlévő tagok újra Nagy Mihály Lászlót választották meg a szövetség megyei elnökének, aki további öt éven át irányítja majd társadalmi megbízatásban a VOSZ Békés Megyei Szervezetét.

Nagy Mihály László családi vállalkozásként egy mérnökirodát vezet, amely műszaki biztonságtechnikai tevékenységével egész Békés megyében és azon kívül is jól ismert immár 25 éve. A mérnök-vállalkozó 1990-ben lépett be a VOSZ Békés Megyei Szervezetébe, ahol évekig megyei küldöttként dolgozott, majd az újjászervezésben 1999-ben választották meg elnöknek, amely tisztséget azóta is folyamatosan betölti. Nagy Mihály László vállalkozói és társadalmi tevékenységének elismeréseképpen 2001-ben „Az Év Vállalkozója” kitüntetést, 2007-ben Magyar Gazdaságért Díjat vehetett át, valamint 2011-ben a Békés Megyei Hírlap online szavazása alapján „Békés Megye Év Embere” lett.

Nézze meg ezt is:

Telt házas premierre készült a Toldi film stábja

Egyedi lehetőségként tekintett az az 50 fős stáb a Toldi film forgatására, akik három hónap …

Vélemény, hozzászólás?