2024. május 4., szombat
FONTOS

Új információs pontot alakítottak ki a kapusházban

A Gyulai TDM Szervezet részéről merült fel az az igény, hogy több helyszínen is elérhetőek legyenek a Tourinform iroda és szervezet szolgáltatásai. Ennek érdekében a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. a város turisztikailag legfrekventáltabb helyén egy információs pontot alakított ki.

Ez a helyszín a Várkertben található kapusház lett. Itt a vendégek ugyanazokat a szolgáltatásokat vehetik igénybe, amelyek a Kossuth utcai Tourinform irodában is elérhetőek.

A kapusház kezdetben, júniusban délelőtt 8-tól 11 óráig, míg délután 4-től este 8 óráig lesz nyitva, melyet a szezonban, július-augusztusban meghosszabbítanak a délután folyamán 5-től este 9 óráig.

Az infopont önálló telefonszámmal és e-mail címmel rendelkezik, illetve számítás-és irodatechnikai rendszere összeköttetésben áll a központi Tourinform irodáéval. A belső tér arculata megváltozott, és két új munkaállomás lett kialakítva.

Az eddigi adatok alapján külföldről elsősorban Romániából, emellett Szerbiából, Belgiumból, illetve Hollandiából érkeztek vendégek a városba.

Hamarosan még egy infopontot alakítanak ki az Erkel Hotel halljában. A két új információs pont üzemeltetéséhez három új munkahelyet biztosít a Gyulai Turisztikai Kft. Ketten már munkába álltak, még egy állás még betöltésre vár.

Nézze meg ezt is:

Több épület felújítását jelentette be Soltész Miklós Gyulán

15 millió forintot biztosít a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornyának műemléki felújításához a Miniszterelnökség …