2024. május 4., szombat
FONTOS

A hét négy napján este tízig látogatható a kastély

Már hétfőnként is felcsendülhetnek a különböző dallamok a zongorán, sőt, csütörtöktől vasárnapig akár este 10 óráig élvezhetik a vendégek a kastély különböző szolgáltatásait.

A látogatóközpont menedzsmentje ugyanis az idegenforgalmi főszezon érkezésével módosított a kiállítóhelyen nyitva tartásán.

A legjelentősebb módosítás, hogy az Erkel emlékház kivételével valamennyi kiállítóhely nyitva tart hétfőn. Nyúlik a vár nyitva tartása: itt 10-19 óráig várják az érdeklődőket. A kastély a megszokott módon, délelőtt 10 órakor nyit, hétfőtől szerdáig azonban 19 órakor, míg a hét második felében este tízkor zár – így akár a teljes napjukat a fürdőben töltők is megtekinthetik a kiállítást.

Dombi Ildikó kiemelte, arra törekszenek, hogy a városba érkező turisták a legnagyobb számban ismerkedjenek meg Gyula egyedülálló történelmi, kulturális értékeivel, és személyes élményeik révén is népszerűsítsék attrakcióit.

Nézze meg ezt is:

Több épület felújítását jelentette be Soltész Miklós Gyulán

15 millió forintot biztosít a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornyának műemléki felújításához a Miniszterelnökség …