2021. október 27., szerda
FONTOS

Népszerűsítené a díjat a Sikeres Gyuláért Egyesület

Szeretné népszerűsíteni az elismerést a Sikeres Gyuláért Egyesület. A szervezet tagjai a napokban megtartott közgyűlésükön vitatták meg, mivel lehetne ösztönözni az embereket, hogy még több jelölés érkezzen a Sikeres Gyulai címre, és bemutatták az egyesület új logóját is.

A szervezet 2006-os megalakulásakor még a város akkori vezetői voltak a tagok, majd kiegészültek a megválasztott sikeres gyulaiakkal. A bizottság élén a mindenkori polgármester áll, szavazat egyenlőség esetén az ő döntése határozza meg a végleges eredményt. A tagoknak a jelöltek közük kell a számukra legszimpatikusabb 5-öt kiválasztaniuk.
A díjra bárki jelölhet bárkit, még az sem elvárás, hogy gyulai legyen az illető, ám az fontos, hogy tevékenységével önmaga és a város hírnevét öregbítse. A felhívást óriásplakátokkal is szeretnék népszerűsíteni az e-mailben jelölők között pedig nyereményeket sorsolnak ki.

Nézze meg ezt is:

Markánsan nő a szennyvíz koronavírus koncentrációja

A szennyvízminták SARS-CoV-2 koncentrációja az előző hetek lassú ütemű növekedéséhez képest erőteljes emelkedést mutatott Budapesten, …