2024. április 26., péntek
FONTOS

Négyszeres MagyarBrands díjas a Gyulai Várfürdő

A „Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában 2016-ban immár negyedszer lett díjazott a Gyulai Várfürdő. A GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás, valamint a független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság döntése alapján a TOP200 fogyasztói márka egyike lehet a Gyulai Várfürdő.

“A MagyarBrands „Kiváló Fogyasztói Márka” Díj elnyerése pozitív és hiteles visszajelzése annak, hogy a méltán híres ötcsillagos fürdő egy színvonalas, minden igényt kielégítő strand-, gyógy- és élményfürdő, amely minden évszakban, minden korosztály számára tökéletes szórakozást, pihenést és gyógyulást nyújt. Külön öröm számunkra, hogy évről-évre egyre több vendég látogat el a gyulai fürdőbe, és fejezi ki elégedettségét szolgáltatásainkkal kapcsolatban, melyet ezúttal is szívből köszönünk”: írta a Gyula Tv-hez eljuttatott közleményében a várfürdő.

A MagyarBrands program olyan magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz immár hetedik éve, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és a határainkon kívül egyaránt. A díjazott márkák a hazai és nemzetközi piacon olyan értéket képviselnek, amelyek a fogyasztók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. Idén először immár három kategóriában minősített a szakmai bizottság.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …