2024. április 29., hétfő
FONTOS

A Dürer nyomda adományával elérte a gyűjtés 10 milliót

Kedd délelőtt a Dürer nyomdában folytatódott a gyűjtés a Békés megyei koraszülött mentőautóért, Abdulrahman Abdulrah Mohamed főorvos a cég vezetőjének köszönte meg a támogatást. Fekete Viktor azt mondta, büszkén állnak egy országos szinten is jelentős kezdeményezés mellé.

A szervező alapítvány vezetője azt mondta, karácsony előtt felpörögtek az események, nagyon sok magánszemély, üzletember és szervezet segít nekik céljaik elérésében. Hétfőn Romániából érkezett a gyulai kórházba egy doktornő, aki 50 ezer forintot adott. A Dürer nyomda 250 ezer forintos adományával a gyűjtés kedd délelőtt átlépte a 10 millió forintos határt.

A gyűjtés célja az, hogy Békés megyében is legyen koraszülötteket szállító mentőautó. Első lépésként ehhez 25 millió forintot szeretnének összegyűjteni, ebből tudják megvenni a gépkocsit. Erre – ha minden a tervek szerint alakul – akár már a jövő év elején sor kerülhet. Ezután tovább folytatják a kezdeményezést, és lépésenként veszik majd meg a berendezéseket.

Nézze meg ezt is:

Idén is megrendezték az Országos Bibliai Történetmondó Versenyt Gyulán

A hagyományokhoz híven nyitó áhítattal kezdődött péntek délelőtt az Országos Bibliai Történetmondó Verseny Gyulán. Baráth …