2024. május 4., szombat
FONTOS

A családja szeretete élteti Csáki Dezsőnét

Pontosan nem tudja mi a hosszú élet titka, a családja iránt érzett szeretete élteti a 90 éves Csáki Dezsőnét. A szépkorút születésnapja alkalmából otthonában köszöntötte fel a város vezetése.
Virággal tortával és miniszterelnöki üdvözlettel köszöntötték a 90 esztendős Csáki Dezsőnét a városvezetés családja körében. Az ünnepelt 1926 karácsonyán született Hódmezővásárhelyen és gyermekéveit itt is töltötte. Az óvónőképző elvégzése után először Szegváron helyezkedett el, majd szentesen dolgozott, de végül ismét szülővárosába került, ahol nagyon szeretett élni.
Julika Néni 1956-ban ment férjhez, a vele eltöltött évekre emlékszik a legszívesebben, két lányunokája mellett az öt éves dédunokájára legbüszkébb. Fiatalkorában szívesen járt a református lánykörbe, nagyon szeretett kötni, horgolni, de ma már inkább csak tévézik és rádiózik. Az ünnepelt férje 104 évet élt meg, Julika néni tréfásan meg is jegyezte, biztos tőle kapta el ezt a hosszú életet.

Nézze meg ezt is:

Több épület felújítását jelentette be Soltész Miklós Gyulán

15 millió forintot biztosít a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornyának műemléki felújításához a Miniszterelnökség …