2024. április 26., péntek
FONTOS

Sikeres évet követően újdonságokkal készül a várfürdő

Sikeresnek nevezte a 2016-os évet a Gyulai Várfürdő életében Kun Miklós igazgató. Az év utolsó időszakának adatait ugyan még nem összesítették, de a látogatószám enélkül is meghaladta a 600 ezret, és az árbevételt tekintve is rekordévet zárt a fürdő. Idén pedig több területen változásokat ígér az új menedzsment, az egyik legfontosabb ezek között az, hogy a régen várt béremelés után a dolgozók új munkaszerződést kapnak.

Az igazi holtszezonban, vagyis a karácsony és a húsvét közötti időszakban újdonsággal kedveskednek a vendégeknek. Az új kezdeményezésben híres embereket hívnak Gyulára.

Idén a legnagyobb változásnak a versenyuszoda projekt elindítása tűnik, ez városi szinten is kiemelkedik. Új célcsoportként az edzőtáboroztatást és versenyeztetést célozza meg a fürdővezetés, ezzel további bevételt és új vendégkört remélnek.
Emellett folytatódik a Pető Prémium Pont kialakítása a várfürdő területén. Ez lehetőséget teremt a gyógyvíz, a balneoterápiás kezelések és a Pető-módszer együttes igénybevételére.

Az attrakciók között továbbra is hangsúlyt fektetnek az Aquapalotára, illetve a Castello szaunaparkra, ahol éjszakai wellness és szauna szeánsszal várják a vendégeket. Emellett közkívánatra folytatódik a Minimax családi hétvége.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …