2024. április 29., hétfő
FONTOS

Átadták a Dig-Build Kft új telephelyét

Jól illeszkedik a gyulai fejlesztések sorában a Dig-Build Kft. telephely fejlesztése – mondta a szerda délelőtti, ünnepélyes átadón Kovács József országgyűlési képviselő.

A cég előző, Gyár utcai irodáját kinőtte, így egy nagyobbra volt szüksége ahhoz, hogy a dolgozók egy megfelelő környezetben végezhessék munkájukat. Ezért költöztek a Nagyváradi útra.

A cég az új épületben kialakított tárgyalóban a takarítással kapcsolatos elméleti és gyakorlati oktatásokat is tud végezni. Az épület 33 millió forintba került, azóta saját erőből és hitelből 140 milliót fordítottak a felújításra.

A cég több, megyei intézmény takarítását végzi, mint a központi kórház és a kormányhivatal.

Görgényi Ernő polgármester az eseményen kiemelte, városi szinten fejlődnek a gyulai cégek, hiszen 2012-ben 555 millió volt az iparűzési adó bevétel, tavaly ez az összeg 790 millió forintra nőtt. A város számára fontos, hogy egy jellemző épület homlokzata újult meg a Nagyváradi úton.

A gyulai székhelyű Dig-Build Kft. az ország más területeire is kiterjesztette tevékenységét, emellett szakmai profiljának szélesítését végzi.

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …