2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Jótékonysági célt szolgált a wedding party

Az esküvői szakma legjobbjait díjazták a hétvégén megrendezett első Békés Megyei Wedding Party-n. Az elismerések átadása mellett a bál bevételét a Gyulai Mentőalapítvány javára ajánlották
Hagyományteremtő szándékkal hívták életre idén első alkalommal a Békés Megyei Wedding Party-t azzal a céllal, hogy a házasság hetének lezárásaként a megye legjobb esküvői szolgáltatóinak elismeréseket adjanak át. Egy bizottság a regisztrált szolgáltatók közül kategóriánként kiválasztott három-három jelöltet, amelyek között szavazással dőlt el, hogy ki lett 2016-ban a legjobb szolgáltató.
A rendezvény legfontosabb üzenete a szakmának, hogy a legjobbak díjazzák a legjobbakat, amivel arra sarkalják a szolgáltatókat, hogy a lehető legszínvonalasabban végezzék a munkájukat, mert ezen a területen csak így lehet hosszú távon talpon maradni.
A rendezvény jótékonysági célt is szolgált, a bál bevételét ugyanis a Gyulai Mentőalapítvány számára ajánlották fel. A díszvendégként jelen lévő Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt mondta, mindenütt jó helye van az ilyen adományoknak, így Gyulán is fontos beszerzést tudnak megvalósítani belőle.
A rendezvényen közel kétszázezer forint gyűlt össze a Gyulai Mentőalapítvány javára.

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …