2024. április 29., hétfő
FONTOS

Az egészséget népszerűsítették a Béke sugárúti óvodában

Gyermekbalett, gyógynövények ismertetése, zöldségspagetti készítése és zöldségek faragása, jelképes kenyérsütés, valamint méz és méhészeti bemutató színesítette a Béke sugárúti óvoda csütörtök délelőtti programját. A Kéz a Kézben Gyermekeinkért Gyulai Óvodai Alapítvány még tavaly november végén adta be a pályázatot a Forever Kids – Gyermek Egészséges Életmód támogatási programra, melyet december végén nyertek meg.

A program célja, hogy a magyarországi óvodákba, általános iskolákba minél szélesebb körben, minél több gyermekhez jusson el az egészséges életmód üzenete. A cél elérése érdekében a Forever Magazin értékesítéséből származó mindenkori bevétel 30%-át különítik el pályázható alapokban. Ez az összeg 145 ezer forint, melyet a gyulai alapítvány a mozgásfejlesztő eszközökre tudta költeni. A Béke sugárúti óvoda profiljába vág az egészségmegőrzés hiszen több, mint 15 éve kiemelten kezeli ezt.

A délután folyamán a szülők részére egészségügyi szűrést szerveztek, illetve a felajánló cég egy kötetlen termékbemutatójával zárult, ahol a táplálék kiegészítőszerek szerepe volt a középpontban.

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …