2024. május 4., szombat
FONTOS

A megye 14. kormányablaka nyílt meg Füzesgyarmaton

Huszonötmillió forintos forrásból alakítottak Füzesgyarmaton egy négy munkaállomásos kormányablakot.  A szeghalmi járás területén ez már a harmadik ilyen beruházás, amelyet pénteken adtak át az ügyfelek számára.

 

A beruházás révén a településen és a környéken élők számára könnyebbé és gyorsabbá válik az ügyintézés. A településen korábban működött ugyan okmányiroda, de ezzel a négy munkaállomásos kormányablakkal nem csak a helyi, hanem a környékbeli lakosok ügyintézése is hatékonyabbá válik.

Szeghalom és Vésztő után ez már a harmadik kormányablak a térségben, amelyet a polgármesteri hivatalban alakítottak ki,  az ügyfelek egy-két speciális ügytől eltekintve mindent egy helyen el tudnak intézni.

A megyében ez már a 14. kormányablak, a Békés Megyei Kormányhivatal öt millió forinttal járult hozzá az informatikai eszközök beszerzéséhez.

A kormányablak a hét minden napján várja az ügyfeleket, heti harminc órában négy ügyintéző áll az ügyfelek rendelkezésére négy munkaállomáson: három helyen okmányirodai, egy helyen egyéb ügyek intézhetők.

Nézze meg ezt is:

Több épület felújítását jelentette be Soltész Miklós Gyulán

15 millió forintot biztosít a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornyának műemléki felújításához a Miniszterelnökség …