2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 12. 07.

Témák:

– Ez a partnerség a helyi közösségek igényeire is épít a jövőben: hangzott el a megyei kormányhivatal és a Gál Ferenc Főiskola között létrejött együttműködési megállapodás aláírási ceremóniáján. A főiskola és a kormányhivatal között korábban is jelen volt a közös gondolkodás, a dokumentum aláírásával a felek megerősítették a közöttük eddig meglévő kapcsolódási pontokat.

– Mikulás-napi műsor fogadta a gyermekkórház betegeit december 6-án. Pepe manó előadása mellett Görgényi Ernő polgármester ajándékozta meg a fiatalokat az ünnepnapon.

– Meglátogatta a Gyulai Várfürdő növendékeit is a Mikulás. A nagy szakállú az ajándékcsomagok mellett egy spining kerékpárt is vitt a “puttonyában”.

– A fogyatékos emberek világnapjához kapcsolódva egyedi tárlatvezetést szervezett az Almásy-kastély. A látogatóközpontban igyekszenek arra törekedni, hogy a fogyatékkal élő emberek számára is teljes élményt nyújtsanak.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …