2024. április 29., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 01. 11.

Témák:

– Csütörtök délelőtt átadták a munkaterületet, hamarosan megkezdődik az Eminescu utca felújítása. A város pályázati források hiányában saját költségből korszerűsíti a közterület első szakaszát.

– Jó fogadtatásra talált a Gyulahús és a turisztikai Kft helyi szállásadókkal indított közös promóciós játéka, hiszen az akcióra kibocsátott szórólapok közel tíz százaléka érkezett vissza. Ezt megköszönve a cég egy bejáráson mutatta be a turisztikai vállalkozóknak, a gyulai termékek gyártásának folyamatát.

– A szokatlanul enyhe időjárás miatt már környékünkön is virágzik a mogyoró és az éger. A szakember azt tanácsolja az allergiában szenvedőknek, hogy ezekben a napokban lehetőleg kerüljék azokat a területeket, ahol nagy számban vannak jelen az allergén növények.

– Szűcs Krisztián és Szálinger Balázs tartott irodalmi-zenés estet a várszínház kamaratermében. A zenész és a költő duója évek óta járja az országot Szűcsinger néven, és idén kezdték el első közös lemezük felvételeit.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …