2024. május 5., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 04. 18.

Témák:

– Mit tehet egy diák a városáért, és mit tehet a város azért, hogy jobb legyen a diákoknak? Ezekre a kérdésekre is keresték a választ a szerdai, ifjúsági konferencián, ahol a fiatalok több területen szerezhettek gyakorlatias ismereteket.

– Egyre komolyabb gondot jelent a munkaerőhiány Békés megyében – mondta Nagy Mihály László, a VOSZ megyei elnöke a 3Témában. Azt mondta, hosszú távon nem lesz könnyű orvosolni a problémát, azonban bízik abban, hogy egyrészt azért maradnak is emberek a megyében, másrészt pedig a külföldről hazatérők új lendületet adhatnak majd a térségnek.

– A biztonságos közlekedésre nevelés jegyében rendezi meg ezekben a napokban egy hetes programsorozatát a Béke sugárúti óvoda. A gyerekek a város több helyszínére ellátogatnak, a nagyobbak pedig forgalomban is megmutathatják kerékpáros tudásukat.

– A diákok számára is élvezhetővé lehet tenni Shakespeare Hamletjét: derült ki Baksa Imre egyszemélyes előadásából. A Gyulai Várszínház ezt a produkciót egyfajta főpróbának tekintette a nyári évad Shakespeare Fesztiválja előtt.

– Kedden három személyi sérüléssel járó balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 29.

Témák: – Összesen közel hétszáz sportember részvételével rendezték meg szombaton a Fuss a sérült gyermekekért! …