2024. április 29., hétfő
FONTOS

Balesetek, őrizetbe vétel és ittas vezetés Békésben

Békés megyében, 2018. április 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békésen, a Petőfi utca és a Múzeum köz kereszteződésében, 8 óra 20 perckor egy személyautó elütött egy kerékpárost.

A férfi, aki egy gyalogos-átkelőhelyen kerékpárral akart áthajtani az úton, súlyosan megsérült. Néhány órával később, 15 óra 25 perckor szintén Békésen történt közlekedési baleset. A Csabai utcán, egy kanyarban egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti baloldalra, ahol összeütközött egy neki szemből érkező személyautóval. A balesetben az egyik kocsi utasa megsérült, sérülése nem súlyos.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. április 28-án szabálysértési őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, mert egy áruházból szeszesitalt lopott. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértésért három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. április 28-án, 21 óra körül Békéscsabán, a Táncsics utcában. Egy személyautó vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A férfi vezetői engedélyét elvették és büntető feljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …